Informasjon til barn og unge:

Barn og ungdom har mange rettigheter, men det er ikke alltid lett å bli tatt på alvor av de voksne. Er det noe i livet ditt som er vanskelig og som du lurer på om handler om en rettighet? Da kan du ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut om vi kan hjelpe deg. Hvis vi ikke kan hjelpe deg kjenner vi til mange andre som kan hjelpe.

Lurer du på hva en rettighet er? Les mer på vår side om rettigheter.

Velkommen til Barnas Jurist!

Ved å klikke her finner du vår kontaktinformasjon.

Les vår personvernerklæring her: Personvernerklæring

Informasjon til voksne:

Barnas Jurist er et prosjekt under Gatejuristen. Vi gir gratis rettshjelp til barn og unge opp til 25 år. Vårt mål er å bidra til at flere barn og unge får sine grunnleggende rettigheter oppfylt.

Våre ansatte og frivillige medarbeidere er skolert i kommunikasjon med barn og unge og de har god kompetanse på relevante rettsområder.

Et viktig fokus for oss er å nå ut til sårbare barn og unge der de befinner seg. Derfor sender vi våre saksbehandlere ut på oppsøkende arbeid hos våre samarbeidspartnere. Her kan du se en oversikt over hvor og når vi har oppsøkende saksmottak: Har du kanskje forslag til et sted vi bør reise? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ved å klikke her finner du vår kontaktinformasjon.